Μετά τις πολλές πτώσεις τουριστών, τοποθέτησαν προστατευτικό κιγκλίδωμα στα Σεϊτάν Λιμάνια | Φωτός

Κανένα σχόλιο

Καλλιό αργά παρά ποτέ. Αυτό αναφέρεται στη σελίδα “Χανιά Παράπονα – Καταγγελίες” σχετικά με την πρωτοβουλία για τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος στο δρόμο προς την παραλία Σεϊτάν Λιμάνια.

Τα τελευταία χρόνια η παραλία έχει γίνει διάσημη παγκοσμίως, όμως παρά τους χιλιάδες τουρίστες που συρρέουν, η κατάβαση συνεχίζει να εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους με τα ατυχήματα να είναι συχνά κάθε χρόνο.

Αυτό αλλάζει από φέτος αφού τα κιγκλιδώματα που τοποθετήθηκαν αναμένεται να βελτιώσουν την κατάσταση.

"Sponsored links"

Αναφέρεται και στη σχετική ανάρτηση η οποία συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό:

ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΆ…ΠΑΡΆ ΠΟΤΈ…ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΊΑ….!!

Είναι κάποια απλά πραγματάκια…που κάνουν την διαφορά…αλλά δυστυχώς για πολλά χρόνια κανείς δεν έκανε τίποτα!Τόσος κόσμος έχει χτυπήσει εκεί..ακόμα και αμάξι έχει πέσει…..Ευτυχώς από τώρα και στο εξής..με την τοποθέτηση των προστατευτικών κιγκλιδωμάτων η προσέγγιση της δημοφιλούς παραλίας θα είναι πιο ασφαλής!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live