25.8 C
Chania
Τετάρτη, 13 Μαΐου, 2026

Μετακομίζει στο Κολωνάκι η Μαρία Καρυστιανού

Ημερομηνία:

Για σημαντικές αλλαγές ετοιμάζεται η Μαρία Καρυστιανού μετά την ανακοίνωση του νέου κόμματος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ετοιμάζεται να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και μάλιστα στην περιοχή του Κολωνακίου. Και η μετακόμιση δεν αφορά μόνο την κατοικία της, αλλά και το ιατρείο της. Εξάλλου, η Μαρία Καρυστιανού αναμένεται το προσεχές διάστημα να ανακοινώσει και το επίσημο όνομα του κόμματός της.

Η αλλαγή «έδρας» εντάσσεται στον ευρύτερο πολιτικό σχεδιασμό της, καθώς η πρωτεύουσα αποτελεί τη «βάση» για την οργάνωση και την ενίσχυση της προεκλογικής της εκστρατείας. Η παρουσία της στην Αθήνα της δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων.

 

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Πλατανιά: Συμμετοχή στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης «Τι είναι το ΕΣΠΑ, μαμά;»

Ο Δήμος Πλατανιά συμμετείχε στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης στο Ηράκλειο. Η Γενική Γραμματέας Τριανταφυλλιά Νικολάου εκπροσώπησε τον Δήμαρχο Ιωάννη Μαλανδράκη.

Σύλληψη του καθηγητή Δημήτρη Πατέλη σε αντιιμπεριαλιστική δράση στην Κένυα

19 ακτιβιστές της Παγκόσμιας Αντιιμπεριαλιστικής Πλατφόρμας (WAP), ανάμεσά τους...