Με επιτυχία έκλεισε ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού από τη 7η ΥΠΕ Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Με επιτυχία έκλεισε ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, με δράσεις που διοργάνωσε η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, σε συνεργασία με τη Δ/νση Αγροκτήματοςτου Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, το Σύλλογο Στήριξης Ασθενών «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» και τον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου «ΑγκαλιάΖω» Ν. Ηρακλείου, με θέμα:

«Φυτεύουμε τον ΡΟΖ κήπο της Ελπίδας»

Πολίτες, εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας, σύλλογοι, επιχειρηματίες και φορείς της πόλης μας έστειλαν το δικό τους μήνυμα αισιοδοξίας στην μάχη κατά του καρκίνου, φυτεύοντας στον υπαίθριο χώρο της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης.

"Sponsored links"

Οι διοργανωτές επίσης μοίρασαν στους επισκέπτες και εργαζόμενους, μάσκες ατομικής προστασίας ροζ τριαντάφυλλα, και κορδέλες –σύμβολα κατά του καρκίνου, καθώς και έντυπα αυτοεξέτασης του μαστού για την ενημέρωση του κοινού.

Η Διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Λένα Μπορμπουδάκη, δήλωσε τα ακόλουθα: «Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν, στολίζοντας με χρώμα και άρωμα τον ΡΟΖ κήπο της ελπίδας. Τους συνεργάτες μας στην 7η ΥΠΕ Κρήτης, καθώς και τους συνδιοργανωτέςτης εκδήλωσης από τη Δ/νση Αγροκτήματος του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, τους εθελοντές του «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» και του «ΑγκαλιάΖω», τον ΑντιδήμαρχοΤεχνικών Έργων, Πρασίνου & Καθημερινότητας  και το Πράσινο του Δήμου Ηρακλείου, το φυτώριο στη Φοινικιά που δώρισε τα τριαντάφυλλα που μοιράστηκαν, αλλά και κάθε πολίτη που σήμερα ήταν κοντά μας, εκπέμποντας μήνυμα Ζωής και Αισιοδοξίας.

«Αγαπώ τον Εαυτό μου. Προστατεύω τον Κόσμο Μου»

Το μήνυμα αυτό αποτελεί την πυξίδα και το μήνυμα κάθε εκδήλωσης πουδιοργανώνουμε ως 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, στην κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης, της ενημέρωσης του κοινού και της προάσπισης της Δημόσιας Υγείας».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live