Με σχεδόν 5 εκατομ. ευρώ επιχορηγεί η ΥΠΕ Κρήτης τα νοσοκομεία ευθύνης της

Κανένα σχόλιο

Με απόφαση του Διοικητή της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Νεκτάριου Παπαβασιλείου, τα οκτώ νοσοκομεία της Κρήτης επιχορηγήθηκαν με το ποσό των 4.842.900,00 ευρώ από τον προϋπολογισμό έτους 2022 της κεντρικής υπηρεσίας.

Το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε νοσοκομείο, σύμφωνα με την κατανομή, θα διατεθεί για την προμήθεια νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και την αναβάθμιση των υποδομών.

Στόχος της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης είναι με την επιχορήγηση αυτή,  ο αιτούμενος εξοπλισμός να αντικαταστήσει τον προηγούμενο πεπαλαιωμένο και να συμπληρώσει κενά και ελλείψεις στη λειτουργία των νοσοκομειακών μονάδων, για την εξασφάλιση μέγιστης ασφάλειας και ποιότητας προσφερόμενων υπηρεσιών πρόληψης και υγείας, προς τους δυνητικούς χρήστες των υπηρεσιών τους.

"Sponsored links"

Τα νοσοκομεία αναμένεται να προβούν στις απαραίτητες διαδικασίες προκήρυξης των διαγωνισμών των έργων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live