Με τον Δήμαρχο Πλατανιά η πρώτη συνάντηση του νέου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Κασσελάκη

Κανένα σχόλιο

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, συναντήθηκε σήμερα με το Βουλευτή Χανίων κ. Ιωάννη Κασσελάκη, στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Μαλανδράκης ενημέρωσε τον κ. Κασσελάκη για την εξέλιξη  των διαδικασιών για τη δημιουργία της νέας γέφυρας στον Κερίτη, ενώ παράλληλα  τον ενημέρωσε για  την ικανοποίηση του αιτήματος του Δήμου για τα έργα αντιστήριξης του εναπομείναντος τόξου  της Ιστορικής γέφυρας του Κερίτη, εργασίες που έχουν ήδη ξεκινήσει.

Επίσης  τον ενημέρωσε για τα αιτήματα που έχει υποβάλλει ο Δήμος Πλατανιά σε αρμόδια Υπουργεία και Υπηρεσίες, για τη σύσταση και δημιουργία νέων διοικητικών δομών, στα όρια του, όπως Πυροσβεστικός Σταθμός, Σταθμός ΕΚΑΒ, Λιμενικός σταθμός Κολυμβαρίου, κλπ.

"Sponsored links"

Τέλος τον ευχαρίστησε για την επιλογή η πρώτη θεσμική του συνάντηση να γίνει στο Δήμο Πλατανιά, τον οποίο υπηρέτησε από πολλές αυτοδιοικητικές θέσεις.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης του έδωσε ένα αναμνηστικό δώρο, ενώ παρών στην συνάντηση ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Αντώνιος Φραγκονικολάκης.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live