16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Με τον πρέσβη του Ισραήλ κολλάει, με τον Διοικητή των Βάσεων, κορωνοϊός δεν πιάνει;

Ημερομηνία:

Ενεργητικότατος ο νέος Διοικητής των Αμερικάνικων Βάσεων Πλοίαρχος Rafael C. Facundo.

Μέσα σε διάστημα δύο ημερών είδε όχι μόνο τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή και τον Δήμαρχο Χανίων κ. Παναγιώτη Σημανδηράκη, αλλά και τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Δαμασκηνό.

Τώρα, τα είπαμε για τη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη. Συζήτησαν και για τον τόπο μας βλέπετε, που πλήττεται οικονομικά και πώς… τα στρατά και το δολάριο θα σώσουν τα Χανιά.

Πάντως, πέραν της ουσίας των συναντήσεων (που κάθε άλλο παρά εθιμοτυπικές αποδείχτηκαν), εντύπωση προκάλεσε και η εικόνα των αρχών που ενώ στις συναντήσεις τους με άλλους φορείς φορούσαν μάσκα, με τον νέο Διοικητή των Βάσεων κ. Facundo δε φορούσε ουδείς μάσκα.

Τι συμβαίνει; Με τους αμερικάνους στρατιωτικούς κορωνοϊός δεν πιάνει; Δεν χρειάζεται να τηρούνται τα μέτρα με τον εκπρόσωπο των αμερικάνικων αρχών; Δεν εμπίπτουν στους κανόνες που διέπουν όλους τους πολίτες που ζουν ή επισκέπτονται τον τόπο μας; Μπας και τους προστατεύει από το να φοράνε και μάσκες το καθεστώς της ετεροδικίας; Βρήκαν οι αμερικάνοι κάποιο νέο τρόπο για να προσταστευθούν από τη διάδοση του ιού ώστε να μην χρειάζεται να φορούν μάσκες;

Χαρακτηριστικές και οι φωτογραφίες από το Δήμο Χανίων. Ο Δήμαρχος Χανίων συναντήθηκε με τον πρέσβη του Ισραήλ φορώντας μάσκα, ενώ στη συνάντηση με τον νέο Αμερικάνο Διοικητή ουδείς φοράει μάσκα.

Με Ισραηλινό κολλάει, με Αμερικάνο δεν κολλάει;

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ