Με τον Υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας συναντήθηκε κρητική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Κρητική αντιπροσωπεία βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Σερβία προκειμένου να συμμετέχει στην 44η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βελιγραδίου όπου τιμώμενη Περιφέρεια είναι η Κρήτη. 

Επικεφαλής της κρητικής αντιπροσωπείας είναι ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ενώ μετέχουν οι Δήμαρχοι Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός και Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, οι Αντιπεριφερειάρχες Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης και Νίκος Ξυλούρης, ο επίτιμος πρόξενος της Σερβίας στην Κρήτη Νικόλαος Παπαδαντωνάκης καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηρακλείου Νίκος Γιαλιτάκης και Γιώργος Μανδαλάκης. 

Στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίας της Αντιπροσωπείας στο Βελιγράδι, ο Πρέσβης της Σερβίας στην Ελλάδα Ντούσαν Σπασόγεβιτς συνόδευσε τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και την κρητική αποστολή στη συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς. 

"Sponsored links"

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Σερβικής Δημοκρατίας επεφύλαξε θερμή υποδοχή στην κρητική αντιπροσωπεία, σε μια συνάντηση κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και η κοινή βούληση για περαιτέρω ενίσχυση των αδελφικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας. 

Νωρίτερα, η κρητική αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά το μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα και ειδικά την Κρήτη στην πρώτη επίσκεψη που έγινε στην 44η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού. 

Η ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος βεβαιώνεται και από το γεγονός ότι η αεροπορική εταιρεία AirSerbia από τον ερχόμενο Απρίλιο θα πραγματοποιεί τακτικές πτήσεις προς την Κρήτη με 3 πτήσεις την εβδομάδα για Ηράκλειο (από τον Ιούνιο 4 πτήσεις καθώς θα προστεθεί άλλη μία) και 3 πτήσεις την εβδομάδα για Χανιά. 

«Η συμμετοχή της Κρήτης ως τιμώμενη περιφέρεια αναμένεται να αυξήσει την επισκεψιμότητα από τη Σερβία στο νησί μας και είναι σημαντικό πως από τον Απρίλιο θα έχουμε απευθείας πτήσεις της σερβικής αεροπορικής εταιρείας προς την Κρήτη», δήλωσε ο Σταύρος Αρναουτάκης.   

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live