15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Μητέρα Παύλου Φύσσα: “Αυτό θέλατε… 24 άτομα τον κοιτάγατε, όταν τον σκοτώνατε” | Βίντεο

Ημερομηνία:

Μετά το χάος που επικράτησε στη δίκη της Χρυσής Αυγής τελικά διεκόπη για τις 4 Ιουνίου. Σε έξαλλη κατάσταση η μητέρα και η αδελφή του Παύλου Φύσσα (Vid)

Συνεχίστηκε η ένταση στη δίκη της Χρυσής Αυγής και μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, με τους συνηγόρους υπεράσπισης να αποχωρούν από την αίθουσα διαμαρτυρόμενοι και το ακροατήριο να φωνάζει κατά πάντων. Το δικαστήριο τελικά διέκοψε για 4 Ιουνίου.
Η μητέρα και η αδελφή του Π. Φύσσα αντέδρασαν εντονότατα και καταφέρθηκαν κατά κατηγορουμένων και αστυνομικών, ενώ η βουλευτής Λιάνα Κανέλλη επιχείρησε να κατευνάσει τα πνεύματα.
Το δικαστήριο, ύστερα από την ολιγόλεπτη διακοπή, συνέχισε να εκφωνεί τα ονόματα των κατηγορουμένων προκειμένου να λάβει παρουσίες, με την υπεράσπιση να δηλώνει έτοιμη να προχωρήσει σε αιτήματα μετά την ένταση, που προηγήθηκε.

Ο συνήγορος υπεράσπισης Μιχαλολιάκου, Τάκης Μιχαλόλιας, δήλωσε: “Επειδή αυτή η υπόθεση πρέπει να έχει τη διασφάλιση της ηρεμίας και να προστατεύονται τα δικαιώματα των κατηγορουμένων.

Πρωτοφανές επεισόδιο, έβαλε σε ανησυχία το σύνολο των συνηγόρων, που θέλουν να δηλώσουν ότι σαν ελάχιστη διαμαρτυρία δεν μπορούν να συμμετέχουν τουλάχιστον σήμερα.

Ακροατήριο: Δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν.

Αγγ. Αγγελέτος (συνήγορος): Οι συνεντεύξεις σε ραδιόφωνα ή τηλεοράσεις υποκινούν κινήσεις όπως τη σημερινή. Βρισκόμαστε σε θέση να κοιτάμε πως θα αποχωρήσουμε με στοιχειώδη ασφάλεια. Να σταματήσουν οι συνεντεύξεις και οι αρθρογραφίες του μίσους.

Πρόεδρος: Ήταν ανεπαρκή να μέτρα ασφαλείας. Λάθος τους.

Εδώλιο: Λάθος σας… Της Εισαγγελίας λάθος.

Πρόεδρος: Δεν θα υπάρχει από δω και πέρα πρόβλημα. Καλά θα ήταν να μην παρακωλύουμε τη διαδικασία και να προχωρούμε.

Τζελλης (δικηγόρος οικογένειας Π.Φυσσα): Ανάλογη ευαισθησία θα περιμέναμε όταν δέρνονταν οι μάρτυρες.

Υπεράσπιση: Αποχωρούμε κυρία πρόεδρε.

Πρόεδρος: το δικαστήριο διακόπτει για 4 Ιουνίου.

Μητέρα και αδελφή Φύσσα (σε έξαλλη κατάσταση): Αυτό θέλατε … Εσείς τις αφαιρείτε τις ζωές και φοβόσαστε. Τί κοιτάς; Δολοφόνοι. 24 άτομα τον κοιτάγατε, όταν τον σκοτώνατε.

Ακροατήριο προς συνηγόρους: ποιούς υπερασπίζεσαι; Τους φονιάδες;

"google ad"

Κανέλλη: Να σπάσετε θέλουν. Αστους να γίνει η δίκη. Θα γίνει. Θα αντέξουμε και θα την κάνουμε. Αυτό θέλουν, να μην γίνει η δίκη… Λογοκρισία θέλουν. Να βουλώσετε τα στόματά σας. Μην τους αφήσετε.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=zzKkkuSyNyY”]

news247.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ