Μιχάλης Χαιρετάκης: Αποσύρω την υποψηφιότητά του “για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή”

Κανένα σχόλιο

Με κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Μιχάλης Χαιρετάκης, πρώην υποψήφιος βουλευτής νομού Χανίων με τον ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε ότι δε θα είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές αφού αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Ακολουθεί η δήλωση του Μιχάλη Χαιρετάκη.

Μετά το δυστύχημα στα Τέμπη και τον τραγικό θάνατο τόσων αθώων νέων ψυχών και την βίαιη καταστολή των ειρηνικών διαδηλώσεων για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων των πολιτών σε μια δημοκρατική και ανεπτυγμένη χώρα,την κατάφωρη παραβίαση του δικαιώματος για ένα κράτος δικαίου,αξιοκρατίας και ίσων ευκαιριών,όπου αυτοί που κάνουν πλιάτσικο στον ιδρώτα,τις αγωνίες και τις θυσίες του ελληνικού λαού χωρίς να αποδίδεται η δικαιοσύνη που αρμόζει,κάνει πιο επιτακτική την ανάγκη από ποτέ να φύγει αυτή η κυβέρνηση.

"Sponsored links"

Σε αυτόν τον αγώνα δεν χρειάζονται μικροπολιτικές,εγωισμοί,θέσεις καρέκλες και μηχανισμοί.

Με αυτές τις σκέψεις και μη προερχόμενος από κομματικούς σωλήνες ή πολιτικά τζάκια αλλά από την ψυχή της κοινωνίας και κερδίζοντας με κόπο,ήθος και αξιοπρέπεια τον σεβασμό της τοπικής και όχι μόνο κοινωνίας.

Αποσύρω την υποψηφιότητα μου η οποία είχε την ομόφωνη έγκριση της πολιτικής γραμματείας για να στηρίξω ένα πραγματικό αγωνιστή,να διευκολύνω αυτούς οι οποίοι νομίζουν οτι θα κερδίσουν από την μη υποψηφιότητα μου,να βοηθήσω όσο μου είναι δυνατό στην ηρεμία και ομοψυχία για το μεγάλο διακύβευμα που είναι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Με εκτίμηση

Μιχάλης Στεφ.Χαιρετάκης

Πρόεδρος Ελαιουργών Ν.Χανίων

Μέλος ΔΣ ΕΒΕΧανίων

Μέλος Ν.Ε. Ν.Χανίων

Ο Μιχάλης Χαιρετάκης υπήρξε κατ’ ένα τρόπο η “πέτρα του σκανδάλου” αφού η μη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του σε αυτές τις εκλογές δημιούργησε έντονες αντιδράσεις εκ μέρους του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη με τελική κατάληξη την απόσυρση και της δικής του υποψηφιότητας.

"Sponsored links"

Αρκετοί είχαν αναρωτηθεί τι ακριβώς συνέβη και δεν είχε ανακοινωθεί η υποψηφιότητά του Μιχάλη Χαιρετάκη με πολλούς να υποστηρίζουν ότι σχετίζεται και με τον αριθμό των εδρών που τα δεδομένα εκείνη τη χρονική στιγμή έδειχναν ότι θα βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά. Τελικώς, ο Μιχάλης Χαιρετάκης, παρά την αξιοπρεπέστατη πορεία του στις προηγούμενες εκλογές αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητά του. στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο και τον Παύλο Πολάκη “ένα πραγματικό αγωνιστή” όπως χαρακτηριστικά σημειώνει.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live