Μουσικοθεατρικές παραστάσεις με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, ο σύλλογος διάδοσης ελληνικών παραδοσιακών χορών και μουσικής «Παραδοσιακό Εργαστήρι», παρουσιάζει δύο πολιτιστικές παραστάσεις στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης»

Την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00 παρουσιάζεται η μουσικοθεατρική βραδιά με τίτλο «Σαν παλιό σινεμά» με αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου και θεατρικά αποσπάσματα από κωμωδίες της εποχής. Συμμετέχουν η χορωδία και η θεατρική ομάδα του συλλόγου. Την επιμέλεια του προγράμματος και την διεύθυνση της χορωδίας έχει η Αργυρώ Ρέππα, ενώ υπεύθυνος για την σκηνοθεσία των θεατρικών είναι ο Δομίνικος Ταβερναράκης. Η γενική επιμέλεια της παράστασης ανήκει στην Μαρία Τριτσάρη και στον Λευτέρη Κουγιουμουτζή.

Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 9.00 μ.μ. παρουσιάζεται η μουσικοχορευτική βραδιά με τίτλο «Παλιού καιρού αθιβολές». Με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια της Κρήτης. Τις χορευτικές ομάδες του εργαστηρίου θα πλαισιώσει η θεατρική ομάδα του συλλόγου με θεατρικά δρώμενα και κείμενα του Λευτέρη Κουγιουμουτζή υπό την σκηνοθεσία του Δομίνικου Ταβερναράκη. Χοροδιδάσκαλοι είναι οι Γιώργος, Ειρήνη και Λευτέρης Κουγιουμουτζής που μαζί με την Μαρία Τριτσάρη έχουν την γενική επιμέλεια της παράστασης.

"Sponsored links"

Και στις δύο βραδιές του Εργαστηρίου στις 14 & 15 Σεπτεμβρίου η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη του Δήμου Ηρακλείου.

Σε όλες τις εκδηλώσεις εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live