16.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Μπογδάνος για ΚΚΕ: Μαύρη ημέρα στην ιστορία του – Ανέκαθεν έκανε σαμποτάζ όποτε γινόταν εθνική προσπάθεια

Ημερομηνία:

Δυστυχώς, σήμερα είναι μια μαύρη μέρα στην ιστορία του ΚΚΕ, σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος την πορεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έξω από την αμερικανική πρεσβεία, παρά την απαγόρευση συναιθροίσεων που έχει επιβληθεί από την ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού. «Είμαστε σε μία μάχη ζωής και θανάτου.

Τα όπλα μας είναι συγκεκριμένα. Είναι τα μέτρα. Το ΚΚΕ όχι απλά καταθέτει τα όπλα, αλλά παίρνει και τα όπλα του αντιπάλου που είναι η συγκέντρωση, ο συγχρωτισμός και το σαμποτάζ στη μεγάλη πανεθνική προσπάθεια.

Αυτό είναι μια βαθιά αντικοινωνική συμπεριφορά από το ΚΚΕ, η οποία μας θυμίζει δυστυχώς ότι πολλές φορές η εθνική προσπάθεια σε ζητήματα ζωής και θανάτου, το ΚΚΕ ήταν απέναντι», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Είναι μαύρη ημέρα. Θα έλεγα για την ελληνική Αριστερά, αλλά περιμένω να δω αντιδράσεις. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχουν υπεύθυνες, ζυγισμένες, ανθρώπινες φωνές μέσα στην ελληνική Αριστερά και πιστεύω ότι θα το δούμε σήμερα. Το ΚΚΕ όμως έχει εκτεθεί, με έναν τρόπο, ο οποίος είναι ιστορικός και αμετάκλητος», πρόσθεσε. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα περίπου 200 μέλη του ΠΑΜΕ που συμμετείχαν στην πορεία, τήρησαν τα προβλεπόμενα μέτρα (αποστάσεις και μάσκες) για τη δημόσια υγεία.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...