Νεαρό ζωνοδέλφινο εκβράστηκε νεκρό στο Ρέθυμνο

Κανένα σχόλιο
Νεαρό ζωνοδέλφινο εκβράστηκε νεκρό σε παραλία στο Ρέθυμνο – Το δελφίνι δεν έφερε εξωτερικά τραύματα ενώ η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου το μετέφερε σε χώρο υγειονομικής ταφής χωρίς να γίνει δειγματοληψία του.

Ένα νεαρό ζωνοδέλφινο (Stenella coeruleoalba) εκβράστηκε χθες, Σάββατο, νεκρό στη παραλία μπροστά από το Cafe Mediterraneo στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με την οργάνωση «Αρίων», το δελφίνι δεν έφερε εξωτερικά τραύματα, ωστόσο η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνου το μετέφερε σε χώρο υγειονομικής ταφής χωρίς να γίνει δειγματοληψία του.

Όπως επισημαίνεται από την οργάνωση, τα λιμεναρχεία ακολουθούν τα πρωτόκολλα για τους εκβρασμούς και ενημερώνουν τον Δήμο και τη Δ/νση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας. Μερικές φορές, όμως, λόγω φόρτου εργασίας οι αρμόδιοι δεν μεταβαίνουν έγκαιρα για να γίνει η δειγματοληψία ή ο «Αρίων» ενημερώνεται εκ των υστέρων και έτσι ο Δήμος αναλαμβάνει την υγειονομική ταφή του.

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live