Ντόρα Μπακογιάννη: «Η παρακολούθηση Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ ήταν επιχειρησιακό λάθος»

Κανένα σχόλιο

Την παραδοχή ότι η παρακολούθηση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη ήταν επιχειρησιακό λάθος έκανε η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», στον ΑΝΤ1.

Η κα Μπακογιάννη εξήγησε ότι πρέπει ο ίδιος ο Νικος Ανδρουλάκης να προσφύγει στον διοικητή της ΕΥΠ προκειμένου να μάθει τους λόγους για τους οποίους τον παρακολουθούσε η υπηρεσία και αφού τους μάθει να τους δημοσιοποιήσει ό ίδιος εαν επιθυμεί.

«Αυτός είναι ο νόμος, έτσι πρέπει να γίνει» επανέλαβε η πρώην υπουργός. Η ίδια επανέλαβε ότι «ήταν επιχειρησιακό λάθος η παρακολούθηση Ανδρουλάκη».

"Sponsored links"

Συμπλήρωσε ότοι απαιτείται «η θέσπιση διαβαθμισμένου επιπέδου εγγυήσεων για τα πολιτικά πρόσωπα προκειμένου να υπάρξει άρση του απορρήτου τηλεπικοινωνιών. Θα μπορούσαν να διαμορφωθούν πρόσθετα «φίλτρα» –δικαστικά ή πολιτικά– προκειμένου να ανάβει το πράσινο φως για την παρακολούθησή τους» ανέφερε η πρώην υπουργός.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live