Νότης Μαριάς: Στηρίζουμε τον αγώνα του Πανεπιστημίου Κρήτης ενάντια στις διαθεσιμότητες και στις απολύσεις του διοικητικού προσωπικού των ΑΕΙ

Κανένα σχόλιο

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Συμπαραστέκομαι και στηρίζω θερμά τον αγώνα που δίνετε και θα παλέψω για τα δίκαια αιτήματά σας τόσο μέσα όσο και έξω από τη Βουλή.

Ήδη έχω καταθέσει τις παρακάτω σχετικές αναφορές και ερωτήσεις στη Βουλή:

"Sponsored links"

1)      Αναφορά την 10/9/2012 με Θέμα: Άδικες περικοπές των μισθών των Πανεπιστημιακών δασκάλων και Ερευνητών των ΑΕΙ  και Ερευνητικών Κέντρων της Κρήτης.

2)      Αναφορά την 23/08/2013, ενάντια στην εφαρμογή της διαθεσιμότητας στο προσωπικό του Πανεπιστημίου Κρήτης.

3)      Ερώτηση την 08/10/2012 με Θέμα: Προβλήματα στη λειτουργία του Πανεπιστημίου Κρήτης.

τις οποίες και επισυνάπτω.

Στηρίζουμε τις εκάστοτε θέσεις και αιτήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης αλλά και των διοικητικών υπαλλήλων του, ειδικότερα τις θέσεις ενάντια στις διαθεσιμότητες και απολύσεις προσωπικού των ΑΕΙ.

Λόγω ανειλημμένων κοινοβουλευτικών υποχρεώσεών μου στην Αθήνα αδυνατώ να παρευρεθώ στη σημερινή σας εκδήλωση την οποία και χαιρετίζω.

Είμαι στη διάθεσή σας για κάθε άλλη ενέργεια και συνεργασία.

 Με συναδελφικούς χαιρετισμούς 

Νότης Μαριάς

"Sponsored links"

Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης

Βουλευτής Ηρακλείου

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live