Ξανά πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου ο Χανιώτης Αντώνης Μουντάκης

Κανένα σχόλιο

Επανεξελέγη πρόεδρος στην Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου ο Χανιώτης Αντώνης Μουντάκης

Στην θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου συνεχίζει ο Αντώνης Μουντάκης (ιδιοκτήτης – εκδότης της εφημερίδας Νέοι Ορίζοντες, με έδρα την Κίσαμο), μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022 στην Αθήνα.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη θητεία του κ. Μουντάκη στη θέση του προέδρου (εκλέγεται από το 2014), ενώ νωρίτερα (2006 – 2014) είχε θητεύσει ως Α’ Αντιπρόεδρος.

"Sponsored links"

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών, ο κ. Μουντάκης δήλωσε: “Η εκλογή μου -για τρίτη συνεχόμενη θητεία- στη θέση του Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μένα. Η συγκινητική στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών από ολόκληρη τη χώρα, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω με όλες τους τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων του συνδικαλιστικού μας φορέα, μαζί με τους συναδέλφους που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ.

Εύχομαι μια δημιουργική θητεία που θα συμβάλει στην αναβάθμιση του κλάδου μας και στην επίλυση των μεγάλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Και αυτή τη φορά καλώ όλους τους συναδέλφους να βρίσκονται δίπλα στην Ε.Ι.Ε.Τ., όπως πολλοί έκαναν μέχρι σήμερα. Το σύνθημα μας παραμένει: όλοι μαζί πιο δυνατοί”.

Για το Δ.Σ. και τα όργανα της Ε.Ι.Ε.Τ. εξελέγησαν:

Πρόεδρος: Αντώνης Μουντάκης (Εφημερίδα Νέοι Ορίζοντες, Κίσαμος Χανίων Κρήτης)

Α’ Αντιπρόεδρος: Σταύρος Μάτσης (Εφημερίδα Βήμα Δωδεκαννήσου, Ρόδος)

Β’ Αντιπρόεδρος: Διονύσης Τριανταφύλλου (Εφημερίδα Φωνή της Βισαλτίας, Νιγρίτα Σερρών)

Γενικός Γραμματέας: Νίκος Σουρλόπουλος (Εφημερίδα Πολίτης, Αλεξάνδρεια Ημαθίας)

Ειδικός Γραμματέας: Γεώργιος Αργυρίου (Εφημερίδα Αργολική Ανάπτυξη, Ναύπλιο)

Ταμίας: Άγγελος Βασίλαινας (Εφημερίδα Ενημέρωση Μεγάρων & Δυτικής Αττικής, Μέγαρα)

"Sponsored links"

Μέλος: Παντελεήμων Κυδώνης (Εφημερίδα Χιώτικη Διαφάνεια, Χίος)

Εξελεγκτική Επιτροπή: Δημήτρης Κουτσής (Εφημερίδα Σέντρα, Καστοριά), Σπυρίδων Πλέουρας (Εφημερίδα Τομή στην Ενημέρωση, Πρέβεζα), Κωνσταντίνος Φλωρόπουλος (Εφημερίδα Αναγγελία, Αγρίνιο).

Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο: Σταύρος Γεωργούλας (Εφημερίδα Ηχώ, Φλώρινα), Γεώργιος Γιαουρδήμος (Εφημερίδα Σταθμός στην Ενημέρωση, Κως), Βασιλική Παπαδοπούλου (Εφημερίδα Φωνή Γρεβενών, Γρεβενά).

Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο: Γεώργιος Γαλανομάτης (Εφημερίδα Βέροια, Βέροια), Εμμανουήλ Ζαχαριουδάκης (Εφημερίδα Αντίλαλος Μεσαράς, Μοίρες Ηρακλείου), Σωκράτης Στέλλιος (Εφημερίδα Αιχμή Αιτωλοακαρνανία, Μεσολόγγι), Σταύρος Στρατάκης (Εφημερίδα Φωνή Μαλεβιζίου, Γάζι Ηρακλείου), Αικατερίνη Τσουβαλάκη (Εφημερίδα Κόσμος της Ενημέρωσης, Χανιά).

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live