14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

“Ξαναχτυπά” ο πατέρας-αρνητής στη Θέρμη: Πήγε πάλι στο σχολείο και απειλεί με μήνυση 2,7 εκατ.

Ημερομηνία:

Πήγε και πάλι στο σχολείο του παιδιού του ο πατέρας-αρνητής που προκάλεσε το χθεσινό επεισόδιο.

Ο πατέρας που προκάλεσε επεισόδιο σε δημοτικό σχολείο της Θέρμης στη Θεσσαλονίκης, «ξαναχτυπά». Εμφανίστηκε και πάλι στο σχολείο σήμερα, χωρίς το παιδί του, όμως, και απείλησε με μηνύσεις.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους που ήταν έξω από το σχολείο, είπε πως το παιδί του «πρέπει να ξεκουραστεί γιατί υπέστη σοκ», ενώ επεσήμανε πως από τη Δευτέρα θα επανέλθει.

«Τη Δευτέρα θα επανέλθουμε, περιμένω να δω τι θα γίνει την Παρασκευή με το δικαστήριο. Εγώ ετοιμάζομαι θα πάω χωρίς δικηγόρο γιατί τα χαρτιά μου έχουν μεγάλη δύναμη και ισχύ» είπε, σύμφωνα με το thesstoday..

Παράλληλα, σημείωσε πως θα υποβάλει μήνυση κατά της διευθύντριας και θα αξιώσει το ποσό των 2.700.000 ευρώ. «Θα μπω μέσα θα αναζητήσω τη διευθύντρια, θα γνωστοποιήσω τη σύμβασή μας και θα επιδώσω πρόστιμο ύψους 2.700.000 ευρώ για τη διευθύντρια μόνο. Οι υπόλοιποι θα πάρουν μεγαλύτερα ποσά. Και τη μήνυση θα την κάνω επειδή αυτό αρμόζει στις παράνομες και εγκληματικές πράξεις που κάνουν οι εκπαιδευτικοί και το υπουργείο Υγείας» σημείωσε ο ίδιος.

Χαρακτήρισε, ακόμα, «υποτιθέμενη» την πανδημία.

Η απάντηση από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Θέρμης, Γκορλίτσα Ναταλία, εξέφρασε στήριξη στους εκπαιδευτικούς και διέψευσε τους ισχυρισμούς του πατέρα πως το παιδί του είχε μπει, τελικώς, στην αίθουσά του χθες.

Διευκρίνισε πως ήταν απομονωμένο σε μία αίθουσα και το κρατούσαν απασχολημένο εκπαιδευτικοί.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...