Ξεκινούν λεωφορεία και από το Ρέθυμνο για τη νέα παγκρήτια κινητοποίηση για τη δημόσια υγεία στο Ηράκλειο

Κανένα σχόλιο

Σε νέες κινητοποιήσεις για τη δημόσια υγεία, παγκρήτιου χαρακτήρα, κατέρχονται οι υγειονομικοί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου. Η κινητοποίηση έχει προαναγγελθεί για τις 5:00 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο. Σε κοινή ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ νομού Ρεθύμνης και του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου επισημαίνονται τα εξής:

“Ήρθε ξανά η ώρα της κινητοποίησης και του συλλογικού αγώνα.

Μετά το μεγάλο συλλαλητήριο στο Ρέθυμνο για το Νοσοκομείο μας το ακόμη μεγαλύτερο στην Ιεράπετρα, με πρωτοβουλία της Ένωσης γιατρών ΕΣΥ και του Ιατρικού Συλλόγου  και με την στήριξη όλων μας συμμετέχουμε όλοι ενεργά στον αγώνα μας, με παγκρήτιο συλλαλητήριο  στο Ηράκλειο.

"Sponsored links"

Στέλνουμε το μήνυμα πως δεν θα παραιτηθούμε με κανένα τρόπο από τη απαίτηση για Δημόσιο Δωρεάν και Υψηλού επιπέδου σύστημα Υγείας

Πώς  θα αντιταχθούμε σε οποιαδήποτε προσπάθεια συρρίκνωσης, συγχώνευσης ή υποβάθμισης των νοσοκομείων και της πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Μετά από χρόνια απαξίωσης και εργασιακής εξόντωσης ήρθε η στιγμή να ζουν οι εργαζόμενοι στην δημόσια υγεία, με αξιοπρέπεια από το μισθό τους.

Οχι από το υστέρημα του λαού όπως επιβάλλει η ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ που μετα απο χρόνια υποχρηματοδότησης και εγκατάλειψης,ολοκληρώνεται με τον πρόσφατο νόμο της κυβέρνησης που φέρει την υπογραφή Πλεύρη-Γκάγκα.

Η Δημόσια Δωρεάν Περίθαλψη είναι λαϊκό δικαίωμα και όχι προνόμιο για λίγους.

Καλούμε όλους τους Ρεθυμνιώτες, τους συλλόγους, τους φοιτητές, τα σωματεία και τους φορείς να στηρίξουν την συγκέντρωση στο Ηράκλειο την Τετάρτη στις 22/02 στην πλ. Ελευθερίας.

Τα λεωφορεία θα ξεκινήσουν στις 3.00 μ.μ. από τα ΚΤΕΛ και η μεταφορά θα είναι δωρεάν”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live