Ξεκινούν τα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Κισσάμου

Κανένα σχόλιο

Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τα πρώτα τμήματα στο πλαίσιο των προγραμμάτων επιμόρφωσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) του Δήμου Κισσάμου, όπως έγινε γνωστό, μετά τη συνάντηση εργασίας που έλαβε χώρα την Μ. Δευτέρα 6 Απριλίου 2015 στο Δημαρχείο Κισσάμου, μεταξύ του αρμόδιου Αντιδημάρχου Παιδείας και δια Βίου Μάθησης κ. Βασίλη Γλαμπεδάκη, του Ειδικού Συμβούλου του Δημάρχου Κισσάμου κ. Γαβριήλ Κουρή και του οργανωτικά υπεύθυνου του ΚΔΒΜ Κισσάμου Μανώλη Βεστάκη, προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες οργανωτικές και τεχνικές λεπτομέρειες για την έναρξη των προγραμμάτων επιμόρφωσης στο Δήμο Κισσάμου.

Τα τμήματα που θα ενεργοποιηθούν το αμέσως προσεχές διάστημα, είναι:

  • Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2)
  • Ρωσικά για τον Τουρισμό (Α1-Α2)
  • Πρακτικές Συμβουλές Υγιεινής Διατροφής
  • Διαδικτυακή προβολή και διαχείριση επιχείρησης τουριστικών υπηρεσιών
  • Προληπτική ιατρική για την Τρίτη ηλικία

Οι επιλεγέντες στα παραπάνω τμήματα θα ενημερωθούν τηλεφωνικά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το πρόγραμμα και τις ώρες των σεμιναρίων, από τον οργανωτικά υπεύθυνο του ΚΔΒΜ του Δήμου Κισσάμου κ. Μ. Βεστάκη (τηλ. επικοιν.: 6932 292710, email: kdvm227@gmail.com).

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις