Ξημερώματα στα Λευκά Όρη στο Μιτάτο με wi-fi στα 1.800 μέτρα | Βίντεο

Κανένα σχόλιο

Ο κτηνοτρόφος Γιάννης Παπασηφάκης, ο οποίος ζει στο Μιτάτο από Μάιο έως αρχές Νοεμβρίου μίλησε στην τηλεοραση OPEN για τη ζωή του στο βουνό, σε υψόμετρο 1.800 μέτρων.

Ο Γιάννης Παπασηφάκης μένει πάνω από 6 μήνες μονος του στο μιτάτο όμως διατηρεί επαφές μέσω της τεχνολογίας αφου υπάρχει wi-fi. Επίσης, ο Γιάννης Παπασηφάκης δέχεται επισκέψεις τόσο από περιπατητές όσο και από φίλους.

Δειτε το βίντεο:

"Sponsored links"

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live