20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Οι κάτοικοι της Αγιάς Ρουμέλης ζητούν δημιουργία αγροτικού ιατρείου – Χιλιάδες διέρχονται το καλοκαίρι

Ημερομηνία:

Το αίτημα όλων των κατοίκων για δημιουργία αγροτικού ιατρείου κατέθεσε ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αγίας Ρουμέλης Γιάννης Τζατζιμάκης προς τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αξιότικε κ. Υπουργέ,

Ως εκλεγμένος τοπικός πρόεδρος της Αγίας Ρουμέλης θα ήθελα να σας ενημερώσω για το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζει το χωριό μας. Ένα χωριό απομακρυσμένο και χωρίς οδικό δίκτυο όπου την καλοκαιρινή περίοδο διέρχονται χιλιάδες επισκέπτες.

Σας γνωρίζουμε ότι υπάρχει στο παλαιό χωριό της Σαμαριάς, το οποίο βρίσκεται εννέα (9) χιλιόμετρα από την παραλία και μέσα στον εθνικό δρυμό Σαμαριάς ένα οίκημα το οποίο είναι μερικώς επανδρωμένο με ιατρικό υλικό και χρησιμοποιείται την καλοκαιρινή περίοδο ως αγροτικό ιατρείο.

Είναι αίτημα όλων των κατοίκων και επιβεβλημένη ανάγκη το ανωτέρω οίκλημα να πιστοποιηθεί ως Αγροτικό Ιατρείο και να υπάρχει μόνιμος ιατρός

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...