Οι καλλιτέχνες του Ηρακλείου ενώνουν τις δυνάμεις τους για τα παιδιά

Κανένα σχόλιο

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου από τις 5 μέχρι τις 8 το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας, οι καλλιτέχνες του Ηρακλείου με τη συμμετοχή του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου – παράρτημα Κρήτης, δίνουν το παρόν και μας περιμένουν όλους στην 22η Αιμοδοσία της Παρέας της Αγάπης. Δίπλα μας αν και από μακριά είναι και οι άνθρωποι που μας στηρίζουν σταθερά και ενώνουν τις φωνές τους και τις δυνάμεις τους με τις δικές μας, ακόμα και όταν δεν μπορούν να βρεθούν κοντά μας με φυσική παρουσία.

“Ιδιαίτερο ευχαριστώ λοιπόν στους αγαπημένους μας Βλαδίμηρο Κυριακίδη και Πέτρο Ίμβριο για την αστείρευτη διάθεσή τους και τον πολύτιμο χρόνο τους που αφιέρωσαν για την δημιουργία του προωθητικού μας βίντεο παρέα με τον δικό μας Μάνο Παπαδάκη, ο οποίος την Πέμπτη θα βρίσκεται κοντά μας.

Σας περιμένουμε όλους για μία ακόμη αιμοδοσία για μία ακόμη προσφορά αγάπης στα παιδιά που μας χρειάζονται” αναφέρει η ανακοίνωση από την Παρέα της Αγάπης.

"Sponsored links"

Λίγα λόγια για την Παρέα της Αγάπης:

Η Παρέα της Αγάπης είναι ένα σωματείο που δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2019 από μία παρέα ανθρώπων που έχουν ως σκοπό τους την ψυχική ανάταση των παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες, που νοσηλεύονται στην Αιματολογική – Ογκολογική Κλινική Παιδιών και Εφήβων του ΠΑ.Γ.Ν.Η καθώς και των οικογενειών τους αλλά και κάθε παιδιού που χρήζει βοήθειας και φροντίδας.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live