Οι περικοπές στα αγροτικά κονδύλια του 2015 στο επίκεντρο των ευρωβουλευτών

Κανένα σχόλιο
Εξηγήσεις για τις περικοπές 465 εκατομμυρίων ευρώ από τον γεωργικά κονδύλια, που ενέκρινε πρόσφατα με «διορθωτική επιστολή» για το σχέδιο προϋπολογισμού της Ε.Ε. του 2015, θα κληθεί να δώσει ενώπιον των μελών της Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου του Ευρωκοινοβουλίου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου.

 

Τα εν λόγω κονδύλια προέρχονται κυρίως από την εκκαθάριση των λογαριασμών των κρατών μελών και από τις συμπληρωματικές εισφορές για το καθεστώς του γάλακτος.

"Sponsored links"

Ωστόσο, αυτά τα επιπλέον ποσά δεν θα χρησιμοποιηθούν για τη στήριξη των παραγωγών που επλήγησαν από την ρωσική απαγόρευση εισαγωγών αγροτικών προϊόντων, αλλά και για τη χρηματοδότηση άλλων μέτρων προτεραιότητας της ΕΕ, όπως η καταπολέμηση της επιδημίας του ιού Έμπολα.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Επιτροπής Γεωργίας, ως αποτέλεσμα, τα μέτρα διαχείρισης των έκτακτων αναγκών της αγοράς αγροτικών προϊόντων που έχουν τεθεί σε εφαρμογή κατά τις τελευταίες εβδομάδες στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της ρωσικής απαγόρευσης θα πρέπει να χρηματοδοτηθούν από το γεωργικό αποθεματικό κρίσης του 2015 τα, αφήνοντας σχεδόν άδειο το ταμείο για το επόμενο έτος.

Στέφανος Παπαπολυμέρου / paseges.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live