Ομιλία αστρονομίας από τον διευθυντή του Αστεροσκοπείου Σκίνακα με παρατήρηση του κομήτη C 2022 E3 στο παλιό ΛΙμάνι Χανίων

Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Φίλων Αστρονομίας Κρήτης, ο Δήμος Χανίων και η ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, διοργανώνουν ομιλία με θέμα  “Παρατηρώντας το Σύμπαν με διαστημικά τηλεσκόπια” από τον διευθυντή του Ινστιτούτου Αστροφυσικής και Αστεροσκοπείου του Σκίνακα, Δρ. Βασίλη Χαρμανδάρη, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023, στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης (παλιό τελωνείο) στο λιμάνι των Χανίων, στις 18:30.

Θα ακολουθήσει έξω από τον χώρο της εκδήλωσης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου και (καιρού επιτρέποντος) η παρατήρηση του Κομήτη C/2022 E3 (ZTF) με τηλεσκόπιο – κιάλια.

Παράλληλα θα δωθούν και τα αστροημερολόγια 2023 του Συλλόγου.

"Sponsored links"

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

James Webb Space Telescope (JWST) is to many astronomers the space observatory of the next decade.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live