19.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Ο Γεωργιάδης στοχοποιεί τη Ράνια Τζίμα επειδή «επιτίθεται στην κυβέρνηση»

Ημερομηνία:

Την ώρα που η κοινωνία είναι στα… κάγκελα με ορισμένους δημοσιογράφους που επιχειρούν, δια της πλαγίας οδού, να βγάλουν την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το «κάδρο» των ευθυνών για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, ο Άδωνις Γεωργιάδης στοχοποιεί τη Ράνια Τζίμα, θεωρώντας ότι επιτίθεται στην κυβέρνηση και μάλλον ότι στηρίζει και τον… ΣΥΡΙΖΑ!

«Και για να σας το κάνω και λίγο πιο ξεκάθαρο πώς κτίζουν την ιδεολογική τους ηγεμονία, αποθεώνουν σήμερα εδώ την κα Ράνια Τζίμα πχ, επειδή επιτίθεται στην Κυβέρνηση, αλλά λοιδορούν όποιον συνάδελφο της έχει αντίθετη με την δική τους άποψη. Έτσι οι Άρης Πορτοσάλτε, ο Βασίλης Χιώτης ή ο Γιάννης Πρετεντέρης ή η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι όχι αντικειμενικοί και τους βρίζουν εδώ και παντού αλλά αν κάποιος δημοσιογράφος στηρίζει Σύριζα και τολμήσεις να το πεις, τότε είναι ντροπή σου που δεν σέβεσαι την «δημοσιογραφική» τους ιδιότητα. Και εμείς πρέπει να το δεχόμαστε», έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων στον λογαριασμό του στο Twitter, επιχειρώντας να βάλει στην ίδια ζυγαριά την παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Mega με τους Άρη Πορτοσάλτε, Βασίλη Χιώτη, Γιάννη Πρετεντέρη και Κατερίνα Παναγοπούλου.

Μάλλον δεν αρέσει και πολύ στον Άδωνη Γεωργιάδη ο τρόπος με τον οποίο ασκεί έλεγχο, όπως προϋποθέτει το λειτούργημα της δημοσιογραφίας, η Ράνια Τζίμα στην εξουσία και στην κυβέρνηση.

Έχει συνηθίσει αλλιώς…

Μ. Καλ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ