Ο Κύρτσος «καρφώνει» την κυβέρνηση: Το επιτελικό κράτος πέφτει έξω από την άνοιξη του 2020 και συνεχίζει…

Κανένα σχόλιο

Ως «επαναλαμβανόμενο λάθος» χαρακτηρίζει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιώργος Κύρτσος, τον κυβερνητικό σχεδιασμό για τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορονοϊού.

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ εκτιμά ότι οι αρμόδιοι σχεδιάζουν «προεξοφλώντας θετικές εξελίξεις».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

"Sponsored links"

«Στον αέρα πάλι ο σχεδιασμός του “επιτελικού κράτους”. Το επαναλαμβανόμενο λάθος των επιτελών είναι ότι υιοθετούν πάντα το καλύτερο σενάριο, προεξοφλώντας θετικές εξελίξεις. Πέφτουν έξω από την άνοιξη του 2020 & συνεχίζουν. Ο σοβαρός σχεδιασμός συμπεριλαμβάνει & τα αρνητικά σενάρια».

tvxs.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live