Ο Κώστας Καραμανλής στα Ανώγεια στην εκδήλωση μνήμης για τον Ιωάννη Κεφαλογιάννη

Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου στο ανοιχτό θέατρο «Νίκος Ξυλούρης» στα Ανώγεια, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης από τον δήμο προς τιμήν του Ιωάννη Κ.Κεφαλογιάννη, ο οποίος υπηρέτησε τον τόπο του με συνέπεια και ήθος, καθώς φέτος συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τον θάνατό του.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην Πρωθυπουργός διατηρούσε στενούς δεσμούς φιλίας και συνεργασίας με τον Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

Πολλοί μάλιστα είναι αυτοί που αναμένουν ο πρώην πρωθυπουργός να κάνει αναφορά και στο σκάνδαλο των υποκλοπών που ταλανίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live