21.8 C
Chania
Τετάρτη, 20 Μαΐου, 2026

Ο Ορειβατικός στο Κέδρος

Ημερομηνία:

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη ορειβατική δραστηριότητα, για να πραγματοποιήσει ανάβαση στο κακοτράχαλο βουνό Κέδρος, στην κορυφή Ανάληψη, υψ. 1.776 μέτρα,, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011. Η προσέγγιση στην περιοχή θα γίνει από το όμορφο χωριό Κρυά Βρύση, στην επαρχία Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, το οποίο βρίσκεται στους νότιους πρόποδες του Κέδρους, σε υψόμετρο 520 μέτρων. Η ανάβαση στο βουνό είναι αρκετά ανηφορική και οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση. Το βουνό Κέδρος δεσπόζει στην μέση του νομού Ρεθύμνου και από αυτό, με καλό καιρό, μπορείς να αγναντέψεις τις μεγάλες οροσειρές του νησιού μας, τα Λευκά όρη και τον Ψηλορείτη, αλλά και να θαυμάσεις όμορφες εικόνες προς όλη τη βόρεια και τη νότια ακτογραμμή του. Η εξόρμηση αυτή συνδιοργανώνεται με τον Ε.Ο.Σ. Ρεθύμνου σε μια προσπάθεια κοινών δράσεων με τους άλλους ορειβατικούς Συλλόγους της Κρήτης.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώ-ρα 07:00 κι επιστροφή αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903, ή και στην ιστοσελίδα μας www. eoshanion.gr. Αρχηγός της δραστηριότητας είναι ο κ. Κωνσταντίνος Πρινολάκης.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νικολό Μακιαβέλλι: Μήπως, απλά έγραφε μία αλήθεια που δεν είναι απαραίτητο πάντα να μας αρέσει;

Της Άννας Αγγελάκη - Κωνσταντουδάκη Διάσημος Ιταλός ιστορικός και πολιτικός...

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον χώρο της πρώην ΑΒΕΑ στα Χανιά

Ο Δήμος Χανίων ολοκληρώνει τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στον χώρο της πρώην ΑΒΕΑ, προσφέροντας λύση σε χρόνιο πρόβλημα στάθμευσης και βελτιώνοντας τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς.

Οικογενειακό εργαστήριο Tinkering στην Οικία–Μουσείο Βενιζέλου για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Το Εθνικό Ίδρυμα «Ελευθέριος Βενιζέλος» γιόρτασε τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων με οικογενειακό εργαστήριο Tinkering στην Οικία–Μουσείο στη Χαλέπα Χανίων και δράσεις στο Θέρισο.

ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη και καταδικαστέα» η στάση του Ισραηλινού υπουργού προς Έλληνες του «Global Sumud Flotilla»

Το Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τους Έλληνες πολίτες που...