Ο Ουκρανός πρέσβης ζητά από την Ελληνική κυβέρνηση να κλείσει τα λιμάνια της για τα ρωσικά πλοία

Κανένα σχόλιο

Η Ελλάδα θα πρέπει να κλείσει τα λιμάνια της για τα ρωσικά πλοία και να σταματήσει να συναλλάσσεται με ρωσικές εταιρείες, όπως συνεχίζουν να κάνουν έλληνες ιδιοκτήτες, δήλωσε ο Ουκρανός πρέσβης στην Αθήνα Sergii Shutenko, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, μετά τη συνάντησή που είχε με τον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής,Γιάννη Πλακιωτάκη.

«Κάποιοι Έλληνες ιδιοκτήτες συνεχίζουν να εργάζονται ως συνήθως, αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι πρόκειται για αιματηρά χρήματα. Από αυτά τα χρήματα θα μπορούσαν να αγοράσουν πυραύλους και να βομβαρδίσουν Έλληνες στη Μαριούπολη και τότε δεν θα υπάρχει καμία δικαιολογία σε αυτό. Όσο πιο γρήγορα ο Πούτιν συνειδητοποιήσει ότι έχει έλλειψη πόρων και ότι δεν υπάρχει τρύπα για να ξεφύγει από τις κυρώσεις, τόσο πιο γρήγορα θα καθίσει και θα μιλήσει», δήλωσε συγκεκριμένα ο Ουκρανός Πρέσβης, που υπογράμμισε ότι έχει θέσει το θέμα στην ελληνική κυβέρνηση.

Ο Shutenko πρόσθεσε ότι έχει θέσει το θέμα στην ελληνική κυβέρνηση.

"Sponsored links"

Η Ουκρανία ζήτησε επίσης να χρησιμοποιήσει ελληνικά λιμάνια για την ανθρωπιστική βοήθεια, καθώς ο φθηνότερος τρόπος μεταφοράς βοήθειας είναι δια θαλάσσης.

Η ελληνική κυβέρνηση συμφώνησε, αλλά «τώρα πρέπει να βρούμε την πρακτική εφαρμογή», πρόσθεσε.

thepressproject.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live