Ο Π. Λαφαζάνης στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης για την 72η επέτειο από το Ολοκαύτωμα της Βιάννου

Κανένα σχόλιο

Χθες, 12 Σεπτεμβρίου, τη μαρτυρική Βιάννο επισκέφτηκε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μαζί με στελέχη και τους υποψήφιους βουλευτές της ΛΑ.Ε Ηρακλείου Κριτσωτάκη Μιχάλη, Λιβέρη Στέφανο, Ματθαιάκη Γιώργο και Μηλιαράκη Πέτρο.

Ο Π. Λαφαζάνης απέτισε φόρο τιμής στο Μνημείο των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος από τους ναζί κατακτητές και επισκέφθηκε την Έκθεση Φωτογραφίας που εγκαινιάστηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης και Διεκδίκησης για τη συμπλήρωση 72 χρόνων από το Ολοκαύτωμα στο Δημαρχείο Βιάννου.

Δήλωσε ότι «η διεκδίκηση τόσο των γερμανικών επανορθώσεων-αποζημιώσεων όσο και του κατοχικού δανείου αποτελεί δέσμευση της Λαϊκής Ενότητας , η οποία θα συνεχίσει να παλεύει για τη διεκδίκηση τους μέχρι την τελική δικαίωση.»

"Sponsored links"

Σήμερα, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στην τελετή μνήμης για την επέτειο του ολοκαυτώματος της Βιάννου, παρέστησαν εκ μέρους της ΛΑ.Ε οι υποψήφιοι βουλευτές της, Λιβέρης Στέφανος και Μηλιαράκης Πέτρος.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live