24.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του Γιάννη Μαργαρώνη στον πατέρα του: “Ελπίζω να “βρεις” την μάνα σου που έχασες τριών χρόνων στον πόλεμο”

Ημερομηνία:

Σε ανάρτησή του ο γιος του εκλιπόντα Διονύση Μαργαρώνη, πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων και του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Γιάννης Μαργαρώνης, αναφέρει τα εξής:

«Έφυγε ο τελευταίος από τα αδέρφια Μαργαρώνη…

Έφυγε ένας άνθρωπος της κατοχικής γενιάς, που ενώ στερήθηκαν σχεδόν τα πάντα, μεγάλωσαν μέσα στην φτώχεια και στις δυσκολίες, δούλεψαν πολύ και σκληρά για να στηθεί ξανά η οικονομία και η κοινωνία της Ελλάδας μας.

Ήσουν της γενιάς που σας χρωστάμε πολλά… Προσωπικά σου οφείλω τις αρχές που μας έδωσες, την ευγένεια, την καλή καρδιά, την εργατικότητα και την τιμιότητα… Επίσης με μπόλιασες με την επιθυμία σου για την προσφορά στο “κοινό καλό “… Πάντα ήθελες να βοηθάς και να δίνεις…

Ήσουν ένας καθαρός αγωνιστής και πιστός στα ιδανικά σου! Δίπλα σου έμαθα πολλά και θα έχω να θυμάμαι περισσότερα…

Ελπίζω να “βρεις” την μάνα σου που έχασες τριών χρόνων στον πόλεμο, τον πατέρα σου, τα αδέρφια σου και τους φίλους σου…

Θα σε θυμάμαι για πάντα… Αντίο Πατέρα…».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ