Παντοπωλείο Αλληλεγγύης από το Κύτταρο Χαλέπας

Κανένα σχόλιο

Για πέντε μέρες, ως και τις 31 Δεκεμβρίου το Κύτταρο Χαλέπας δίνει το παρόν με  το δικό του σπιτάκι στην πλατεία 1866 με πολλά και όμορφα δώρα.

Τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν για την ενίσχυση του Παντοπωλείου Αλληλεγγύης του Κυττάρου. Συλλεκτικές ομπρέλες-μικρές και μεγάλες- καλαίσθητες κούπες, γιορτινά στολίδια και στεφάνια, γούρια, χειροποίητες γλυκές λιχουδιές και πολλά άλλα για τα δωράκια των γιορτινών ημερών για καλό σκοπό!

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live