Πανω από τη Μύκονο το ποσοστό θετικότητας στο Ρέθυμνο

Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, στην Κρήτη επιβεβαιώθηκαν συνολικά 255 νέες μολύνσεις.

Πιο αναλυτικα, στο Ηράκλειο είχαμε 90 μολύνσεις, 87 στο Ρέθυμνο, 59 στα Χανιά και 19 στο Λασίθι.

Οσον αφορά το ποσοστο θετικοτητας ανά περιφέρεια, μεγάλη ανησυχία προκαλούν τα στοιχεία από το Ρέθυμνο αφού ο σχετικός δείκτης βρίσκεται στο 4,85% το οποίο ειναι και το υψηλότερο πανελλαδικά, πάνω και από αυτο της Μυκόνου (4.06%) στο οποίο νησί έχουν επιβληθει περιοριστικά μέτρα. Υψηλά βρίσκεται και το νησί της Πάρου με ποσοστό 4,31%.

"Sponsored links"

Στους υπόλοιπους νομούς το Ηράκλειο έχει ποσοστό 1,53%, το Λασίθι 1,49% ενώ το χαμηλότερο ποσοστό θετικότητας έχουν τα Χανιά με 1,37%.

Σημειώνουμε ότι σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, στα νοσοκομεία του νησιού νοσηλεύονται συνολικά 98 ασθενείς, εκ των οποίων οι 91 νοσηλεύονται σε κλινικές covid και οι 7 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, οι πέντε διασωληνωμένοι.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live