Παπαδογιάννης για Λόφο Καστέλι: Πρωταγωνιστής εκ νέου η αβεβαιότητα, με ψευτοδιλήμματα

Κανένα σχόλιο

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Απάντηση… τα Χανιά μας» κ. Άρης Παπαδογιάννης με ανακοίνωσή του αναφέρεται στην επανακατάληψη του κτιρίου της Μεραρχίας στο Λόφο Καστέλι:

Η όποια διαφωνία για τον τρόπο αξιοποίησης ενός χώρου, σε μια ευνομούμενη και δημοκρατική χώρα και πόλη, δεν εξουσιοδοτεί κανέναν να διεκδικεί μέσω αυθαίρετων πράξεων, την οποιαδήποτε διαφορετική χρήση, που αυτός (αυτοί…), θεωρεί ως την βέλτιστη δυνατή.

Η περίπτωση του Λόφου Καστέλι και η τροπή που αυτή έχει πάρει τις τελευταίες ώρες, οφείλει να μας φέρει όλους ενώπιον των ευθυνών μας, γιατί επιτρέψαμε ως κοινωνία και σύστημα φορέων της πόλης αυτής, μια δημόσια περιουσία, να τεθεί εκ νέου σε καθεστώς κατάληψης.

"Sponsored links"

Στο Λόφο Καστέλι πρωταγωνιστής κατέστη εκ νέου η αβεβαιότητα, με ψευτοδιλήμματα περί… αξιοποίησης ενός δημόσιου – ανοικτού χώρου.

Η εξέλιξη αυτή, οφείλει όλους να μας κινητοποιήσει και η κοινωνία των Χανίων, επιβάλλεται να μάθει όλη την αλήθεια, για τους πραγματικούς λόγους που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη, σε αυτό το οπισθογύρισμα!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις