Παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΑΕΔ Χανίων από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων για τους εποχικά εργαζόμενους στο αεροδρόμιο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 26/11 στον ΟΑΕΔ Χανίων από το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και εποχικά εργαζόμενους στο αεροδρόμιο Χανίων με αφορμή την απόρριψη των αιτήσεων για χορήγηση του επιδόματος ανεργίας.

Παραδόθηκε ψήφισμα του σωματείου των Ιδιωτικών Υπαλλήλων, στον διευθυντή της υπηρεσίας, με το διεκδικητικό πλαίσιο με βασικό αίτημα να μη μείνει κανείς εποχικά εργαζόμενος χωρίς εισόδημα.

Στη σχετική ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων επισημαίνονται τα εξής:

"Sponsored links"

“Όπως είναι ήδη γνωστό, φέτος οι εποχικά εργαζόμενοι στις εταιρείες του αεροδρομίου δεν δικαιούνται επίδομα ανεργίας γιατί οι εταιρείες φέτος δεν πληρούν τις προϋποθέσεις της εποχικότητας.

Δεν θα το αφήσουμε να περάσει!

Εδώ και τώρα οι εργαζόμενοι να απαιτήσουμε από κυβέρνηση και εργοδοσία:
ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ

ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ, ΝΕΡΟ, ΕΝΟΙΚΙΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ.ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΤΟ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας! Και με τη μάσκα έχουμε φωνή και διεκδικούμε
ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ
ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Ο μόνος δρόμος ώστε οι εργαζόμενοι να έχουν κατακτήσεις, είναι η οργάνωση σε κάθε τόπο δουλειάς, οι μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις των σωματείων απέναντι στο κράτος και την μεγαλοεργοδοσία”.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις