Παραιτήθηκε ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε

Κανένα σχόλιο

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε είχε χάσει την πλειοψηφία μετά την παραίτηση του Ματέο Ρέντσι, κυβερνητικού του εταίρου, ο οποίος παραιτήθηκε εν μέσω διένεξης για τους χειρισμούς σε σχέση με τον κορονοϊό και την οικονομική κρίση.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, κίνηση που αναμένονταν ήδη από χθες το βράδυ, οπότε και είχε συγκαλέσει Υπουργικό Συμβούλιο προκειμένου να ανακοινώσει την πρόθεσή του.

Ο Κόντε ελπίζει ότι ο πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα θα του δώσει εντολή σχηματισμού νέας κυβέρνησης με ευρύτερη κοινοβουλευτική στήριξη.

"Sponsored links"

Η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει όταν στα μέσα Ιανουαρίου ο κυβερνητικός εταίρος, το Italia Viva του πρώην πρωθυπουργού Ματέο Ρέντζι, απέσυρε τη στήριξή του εν μέσω διαμάχης για τους χειρισμούς στην κρίση του κορονοϊού και την οικονομική ύφεση.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις