ΠΑΣΟΚ: Υποψήφιος στα Χανιά που έμεινε «εκτός» λίστας, εξαπολύει «πυρά»

Κανένα σχόλιο

Αιχμές για τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠΑΣΟΚ, άφησε με ανακοίνωση του ο επιχειρηματίας Πέτρος Χατζησταύρος, ο οποίος «κόπηκε» από το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην εκλογική περιφέρεια των Χανίων, παρά το γεγονός ότι συμμετείχε σε όλες τις κομματικές εκδηλώσεις.

Ο κ. Χατζησταύρος κάνει λόγο στην ανακοίνωσή του για «”άχαρες” και με χρώμα παραλογισμού εσωκομματικές διαδικασίες», για «κομματικά παιχνίδια σκοπιμοτήτων», για «προσωπικά και ιδιοτελή συμφέροντα ορισμένων παραγόντων και πολλά άλλα, τα οποία δεν είναι του παρόντος».

Ακολουθεί η ανακοίνωση τού κ. Χατζησταύρου:

"Sponsored links"

«Φίλες και φίλοι

Εδώ και αρκετό καιρό έχω κάνει δημόσια γνωστή την πρόθεση μου να είμαι υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Σε όλην αυτή τη σχετικά σύντομη διαδρομή, η ανταπόκρισή σας υπήρξε ιδιαίτερα συγκινητική και ενθαρρυντική να συνεχίσω τον αγώνα μου για την ανιδιοτελή και καθολική προσφορά των δυνάμεών μου στο Κίνημα και πάνω απ’ όλα στον τόπο μας.

Όλοι εσείς, υπήρξατε η έμπνευση και η δύναμη ώθησης που αρκετές στιγμές καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια με κάνατε να μη σταματήσω, παρά τις όποιες “πολιτικές τρικλοποδιές” δεχόμουν.

Παρόλα αυτά, όλα έχουν τα όριά τους, ενώ για τον κάθε άνθρωπο υπάρχουν “κόκκινες” γραμμές που τον καθορίζουν.

Οι “άχαρες” και με χρώμα παραλογισμού εσωκομματικές διαδικασίες, τα κομματικά παιχνίδια σκοπιμοτήτων, τα προσωπικά και ιδιοτελή συμφέροντα ορισμένων παραγόντων και πολλά άλλα, τα οποία δεν είναι του παρόντος, ξεπέρασαν τα δικά μου όρια και αποτέλεσαν ζήτημα αξιοπρέπειας.

Ως εκ τούτου, αποσύρω την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ.

Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλες και όλους αυτούς που θα το απαρτίσουν, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να επαναφέρουν την ελπίδα που τόσο πολύ έχει ανάγκη η κοινωνία μας.

Εις το επανιδείν!

Με εκτίμηση και σεβασμό σε όλους εσάς που σταθήκατε στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή πιστεύοντας στο όραμα και τις προθέσεις μου».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live