16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Πατριωτικό Κοινωνικό Κινήμα: Η πολιτική των αδιεξόδων τροφοδοτεί τη βία

Ημερομηνία:

Οι λανθασμένες πολιτικές επιλογές των προηγούμενων «μνημονιακών» κυβερνήσεων και η συνέχεια, μιας αποδεδειγμένα αποτυχημένης πολιτικής, της κυβέρνησης Σαμαρά, δημιούργησαν και συσσώρευσαν ποικίλα αδιέξοδα.Η συνεχιζόμενη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, η μετανάστευση και η ασταμάτητη δημογραφική αλλοίωση, ταυτόχρονα με τη διάλυση του κρατικού μηχανισμού, το κόψιμο των κοινωνικών παροχών και την καταστροφή της οικονομίας δημιουργούν μια εξαρθρωμένη και άτακτη κοινωνία, όπου εύκολα μπορούν να παραχθούν φαινόμενα πολιτικής και κοινωνικής αστάθειας με επικίνδυνα επακόλουθα.

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για επιπλέον σκληρές αποφάσεις και επιβαρύνσεις σε βάρος των πολιτών, προκειμένου  να εξυπηρετηθούν οι επιθυμίες και τα συμφέροντα μερικών ευρωπαϊκών κρατών, κυρίως «φίλων και συμμάχων της ενωμένης Ευρώπης», που στόχο έχουν τους τίτλους της ελληνικής ιδιοκτησίας.

Ο «φερετζές» όλων αυτών των σχεδίων και μεθοδεύσεων είναι η Χρυσή Αυγή. Η παραπλανητική «πατριωτική» και «κοινωνική» της δράση αποτελεί το εργαλείο της εξουσίας για την υλοποίηση των σχεδίων τους.

Ο Ελληνικός Λαός βρίσκεται μπροστά στις πιο κρίσιμες στιγμές, όσον αφορά τη επιβίωσή του.

Η αναγκαιότητα για τη συγκρότηση ενός Πατριωτικού Μετώπου που θα έχει ως κύριο στόχο την Εθνική Κυριαρχία, την έξοδο από την ευρωζώνη με παράλληλη απελευθέρωση από τα μνημόνια και τη διαμόρφωση μιας άλλης Εθνικής οικονομικής πολιτικής, είναι σήμερα το ζητούμενο και η ελπίδα για το αύριο.

Από το Γραφείο Τύπου

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...