17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Περιμένοντας την ευκαιρία

Ημερομηνία:

Το webfreebets.com ταξιδεύει σήμερα στην Ιβηρική και παρακολουθεί την προσπάθεια της Ρεάλ να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της συμπολίτισσας Ατλέτικο για τον τίτλο. Και της Βαγιαδολίδ να σώσει την κατηγορία. Σημαντικές αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό κουπόνι της Πέμπτης με πληθώρα αγορών μέσα από τη στοιχηματική πλατφόρμα του stoiximan.

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο αγώνας με την Βαλένθια έδειχνε ιδανικός για να μπορέσει να πάρει άλλη μια ισοπαλία ή ενδεχομένως και κάτι παραπάνω στην προσπάθεια που κάνει για να σωθεί. Στην πράξη όμως στο Μεστάγια το σενάριο δεν επιβεβαιώθηκε. Δέχτηκε δύο γκολ σε κομβικά σημεία του ματς – στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και στο 3ο λεπτό της επανάληψης – και αυτό της έκοψε τα πόδια. Δεν μπόρεσε να αντιδράσει και απλώς δέχτηκε και ένα τρίτο στο 89’ που διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Της έμεινε το άγχος της παραμονής, καθώς είναι μεν – οριακά – πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το τέλος και είναι ένα θέμα σε ποιο από τα ματς με Βιγιαρεάλ, Σοσιεδάδ και Ατλέτικο Μαδρίτης θα μπορέσει να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται. Χωρίς τον μέσο Ορεφιάνα.

Στατιστικά Στοιχήματος: Οκτώ G/G στα τελευταία δέκα εντός έδρας ματς της.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Μεθυσμένη” από την επιτυχία της πρόκρισης στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ έγινε έρμαιο των διαθέσεων της Θέλτα από την οποία γνώρισε την εντός έδρας ήττα με το εντυπωσιακό 2-4. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19’, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει έξι λεπτά αργότερα. Αυτό όμως που δεν μπόρεσε να κάνει είναι να σταματήσει το επιθετικό κρεσέντο της Θέλτα που πέτυχε τρία γκολ. Το μόνο που έκανε είναι να πετύχει το τελικό 2-4 στο 87’.

Ακόμα και η ισοπαλία θα εξασφάλιζε την συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν. Θεωρητικά δεν κινδυνεύει, αν και το πρόγραμμά της μέχρι το τέλος μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς εκτός από την Βαγιαδολίδ που καίγεται για βαθμούς θα πρέπει να αντιμετωπίσει την Σεβίλλη και την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Ρούλι τερματοφύλακας) και ο αμυντικός Γκασπάρ ενώ εκτός με τραυματισμό θα είναι ο αμυντικός Φόιτ και οι μέσοι Τσουκουέζε και Ιβόρα. .

Στατιστικά Στοιχήματος: Σκοράρει στα τελευταία 7 εκτός έδρας ματς της.Δείτε εδώ προγνωστικά και προβλέψεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Αν “ξέραμε” με ποια διάθεση θα παρουσιαστεί η Βιγιαρεάλ θα ξέραμε και που θα ποντάρουμε. Η αλήθεια είναι ότι το κίνητρο είναι με την Βαγιαδολίδ η οποία παίζει την ύπαρξή της στην κατηγορία. Και με βάση όσα έχουμε δει τελευταία και από τους δύο αντιπάλους θα πάμε προς τα γκολ.

Επιλογή μας το G/G  σε απόδοση 1.75

ΓΡΑΝΑΔΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΓΡΑΝΑΔΑ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

"google ad"

Ηττήθηκε με 2-1 από την Μπέτις στην Σεβίλλη και είδε το όνειρό της για εκ νέου συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ να απομακρύνεται. Σε ένα μοιρασμένο ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Στη συνέχεια αξιοποίησε μια από τις αρκετές ευκαιρίες που δημιούργησε και έφτασε στην ισοφάριση στο 66’. Και ενώ το 1-1 έδειχνε ότι είναι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ένα γκολ στο 87’ ανέτρεψε εκ νέου τις ισορροπίες και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους.

Έτσι και αλλιώς η υπόθεση ευρωπαϊκό εισιτήριο ήταν δύσκολη για την Γρανάδα, έγινε ακόμη πιο δύσκολη μετά την ήττα. Όχι ότι αν έφευγε με βαθμό ή βαθμούς από την Ανδαλουσία θα άλλαζε δραματικά η κατάσταση, απλώς θα της εδινε την ευκαιρία να το παλέψει μέχρι το τέλος. Πλέον είναι αμφίβολο αν έχουν κίνητρο οι παίκτες της. Χωρίς τον μέσο Μίγια και τον επιθετικό Κένεντι η αποστολή.

Στατιστικά Στοιχήματος:  Τέσσερα over 2.5 στα έξι τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ισοπαλία για τους Μαδριλένους με 2-2 στην έδρα της με την Σεβίλλη που της στέρησε τη δυνατότητα να περάσει στην κορυφή και ουσιαστικά να αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα για τον τίτλο. Για το ματς και κυρίως για τον φάση του 78ου λεπτού όπου το 2-1 έγινε 1-2 ελέω VAR έχουν ήδη γραφτεί πολλά και αναμένεται να γραφτούν περισσότερα. Όσο και αν το βίντεο δικαιώνει τον διαιτητή. Κατάφερε να μην μείνει εντελώς εκτός τίτλου με γκολ του Αζάρ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Και τώρα περιμένει. Άλλο ένα στραβοπατημα της Ατλέτικο, καθώς λογικά θα ξεπεράσει την Μπαρτσελόνα μετά το 3-3 που έφεραν οι Καταλανοί με την Λεβάντε το βράδυ της Τρίτης. Οι αγώνες που έχει να δώσει είναι στα μέτρα της και αν η Ατλέτικο κάνει το λάθος, ο τίτλος θα πάει σε αυτήν και αυτό δείχνει τελεσίδικο. Αν όχι θα μείνει χωρίς τίτλο τη φετινή σεζόν. Πάγια εκτός ο αμυντικός Ράμος και ο μέσος Καρβαχάλ, ενώ μάλλον θα απουσιάσει και ο αμυντικός Λούκας.

Στατιστικά Στοιχήματος: Χωρίς ήττα εκτός έδρας.για 12 ματς .

ΠΡΟΤΑΣΗ: Οι μπουκ έχουν προσαρμόσει τις αποδόσεις του ζευγαριού στο κίνητρο και κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για αυτό. Αλλά και κανείς δεν πρόκειται να ποντάρει στο ασύμφορο διπλό. Μπορεί να μην έχει τη διάθεση να παλέψει η Γρανάδα, αλλά ένα γκολ μπορεί να το πετύχει.

Επιλογή μας το G/G  σε απόδοση 1.95

Προβλέψεις στοιχήματος ποδοσφαίρου σήμερα και αναλύσεις στο webfreebets.com, όπως επίσης και πληροφορίες και αναλύσεις για τις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και προσφέρουν και στοίχημα από κινητό όπως το stoiximan app.

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ Γραμμή Βοήθειας 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...