Περιοδείες Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στα Χανιά

Κανένα σχόλιο

Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, συνεχίζει τις επισκέψεις με το συνδυασμό του στα Χανιά στις περιοχές:

ΔΕΥΤΕΡΑ 19-1-2015

11.00 πμ Χώρα Σφακίων Δημαρχείο – Καταστήματα περιοχής – Ασκύφου – Βρύσες Δημαρχείο – Καταστήματα περιοχής – Γεωργιούπολη – Βάμος – Καλύβες – Νιο Χωριό – Στύλος.

"Sponsored links"

ΤΕΤΑΡΤΗ 21-1-2015

8.15πμ ΔΕΗ Γραφεία- 9.00πμ ΔΕΗ Εργοστάσιο – 10.00πμ Νοσοκομείο – 11.00πμ ΔΕΥΑΧ – 12.00 ΟΑΔΥΚ.
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με το Δήμαρχο Πλατανιά Γ. Μαλανδράκη.

Το εκλογικό κέντρο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ στα Χανιά βρίσκεται σε λειτουργία από τη Παρασκευή 16/1. Όπου πλήθος κόσμου έρχεται για να δηλώσει τη στήριξή του στο ΚΙΝΗΜΑ και να υπογράψει την Ιδρυτική Διακήρυξη, μετά το Κάλεσμα του Γιώργου Α. Παπανδρέου για ένα νέο δημοκρατικό ξεκίνημα.

Το εκλογικό κέντρο βρίσκεται στη διεύθυνση Κυδωνίας 100 και Κελαιδή γωνία (απέναντι από τα ΚΤΕΛ) .

Τηλέφωνο επικοινωνίας εκλογικού: 2821304878

Email:kinimaxania@gmail.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live