12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Πολωνική Επιχειρηματική Αποστολή στα Χανιά

Ημερομηνία:

Στα Χανιά θα βρίσκεται την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, Πολωνική επιχειρηματική αποστολή, προκειμένου να έχει Β2Β συναντήσεις,  με Χανιώτες εξαγωγείς τυροκομικών, βρώσιμων ελιών, ελαιολάδου, φρούτων και λαχανικών, προϊόντων ζαχαροπλαστικής – (παραδοσιακά γλυκίσματα), σταφίδας, ξηρών καρπών, παραδοσιακών ζυμαρικών, μελιού και κρασιού αλλά και με φορείς του τουρισμού.

Η επίσκεψη διοργανώνεται από την Περιφέρεια Κρήτης και την Αγροδιατροφική Σύμπραξη σε συνεργασία, με τα τέσσερα Επιμελητήρια του νησιού και τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης και με την υποστήριξη, της Ελληνικής Πρεσβείας στο Βελιγράδι.

Στο πλαίσιο της αποστολής, η Πολωνική αντιπροσωπεία θα συνοδεύεται από την Ελληνίδα Πρέσβη της Βαρσοβίας, τον Προϊστάμενο του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων και τον Προϊστάμενο του Γραφείου Τύπου της Πρεσβείας. Θα απαρτίζεται επίσης από τρείς tour operators, 2 αγοραστές – εισαγωγείς φρούτων και λαχανικών, 4 εισαγωγείς τροφίμων, χονδρέμπορους και εκπροσώπους αλυσίδων Σούπερ Μάρκετ.

Η αποστολή θα πλαισιωθεί με την συμμετοχή 3 δημοσιογράφων Πολωνικών ειδησεογραφικών πρακτορείων, οι οποίοι θα καλύψουν την επίσκεψη στην Κρήτη και θα προβάλουν τις δυνατότητες της αγοράς.

Δηλώσεις συμμετοχής έως την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013 στο Επιμελητήριο Χανίων e-mail epimel@chania-cci.gr και στο τηλ. 28210-52329 κ. Παπαβασιλείου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...