Πολύωρες διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ σε περιοχές στο Κολυμπάρι

Κανένα σχόλιο

Όπως κάθε χρόνο, δεν υπήρξε προετοιμασία εκ μέρους της ΔΕΗ για την αλλαγή του καιρού. Και έτσι, και αυτή τη φορά, ειδικά σε περιοχές έξω από τα Χανιά δεν είχαν ρεύμα για πολλές ώρες.

Στις περιοχές γύρω από το Κολυμπάρι δεν είχαν ρεύμα από νωρίς το πρωί μέχρι το βράδυ στις 8 ενώ σύμφωνα με καταγγελίες αναγνωστών μας, σε περιοχές ακόμα και τώρα, κι ενώ η ώρα πλησιάζει 11 ακόμα δεν έχει επιστρέψει το ρεύμα.

Να σημειώσουμε ότι σε όσους πολίτες δεν υπάρχει αποκατάσταση του ρεύματος καλό θα ήταν να επικοινωνούν με τις βλάβες της ΔΕΗ στο 28210 96962.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live