29.4 C
Chania
Τρίτη, 9 Ιουνίου, 2026

Πού συναντάμε σήμερα τον Ελευθέριο Βενιζέλο; | Bίντεο

Ημερομηνία:

Πού συναντάμε τον Ελευθέριο Βενιζέλο σήμερα; Το δεύτερο βίντεο της σειράς του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος» με απαντήσεις σε συνήθεις ερωτήσεις επισκεπτών της Οικίας – Μουσείου της Χαλέπας έχει ήδη αναρτηθεί στο κανάλι του στο YouTube.

Το πρώτο βίντεο απαντούσε στο ερώτημα: πώς πέρναγε τον ελεύθερο χρόνο του;

Έρευνα-κείμενα-επιστημονική επιμέλεια: Γιώργος Κουκουράκης, Ρία Μαρκουλάκη, Κώστας Παπαδάκης, σκηνοθεσία: Μανώλης Λεβεντέλης.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων στις 15 Ιουνίου με σύνθημα «Μια Σταγόνα Ανθρωπιάς»

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων στις 15 Ιουνίου. Ο Δήμος Χανίων, ο Σύλλογος «Ο Άγιος Ιωάννης» και το Νοσοκομείο «Ο Άγιος Γεώργιος» ενώνουν δυνάμεις για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη.

Συνέντευξη Τύπου για τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΠΗΝ στα Χανιά

Συνέντευξη Τύπου στα Χανιά στις 11 Μαΐου 2026 για τα 100 χρόνια της ΕΣΗΕΠΗΝ. Παρουσία Αντιπεριφερειάρχη, Δημάρχου Χανίων και προέδρων της Ένωσης Συντακτών.

Διαθρησκευτικό μνημόσυνο για τα θύματα της βύθισης του «Τάναϊς» στα Χανιά

Η Συναγωγή Ετζ Χαγιίμ Χανίων διοργανώνει διαθρησκευτικό μνημόσυνο για τα θύματα του πλοίου Τάναϊς στις 14 Ιουνίου 2026. Τελετή μνήμης με συμμετοχή Ραββίνου, Ορθόδοξης και Καθολικής Εκκλησίας.