“Προέχει η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και η αξιοπρέπεια όλων μας”: To “ΟΧΙ” του Πολάκη σε συνέντευξη στο ΣΚΑΪ και το μήνυμά του για κοινό αγώνα για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

Κανένα σχόλιο

“Προέχει η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και η αξιοπρέπεια όλων”. Αυτό το μήνυμα – απάντηση του Χανιώτη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη ίσως αποτυπώνει καλύτερα τη στάση που πρόκειται να τηρήσει το επόμενο διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, με νέα του ανάρτηση ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας και σε απάντηση αιτήματος δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, είπε:

“Θα μιλήσω όταν θα αποφασίσω εγώ. Προφανώς δεν είστε η προτίμησή μου! Μου έχετε φερθεί χυδαία στο παρελθόν και στο πρόσφατο παρόν. Τώρα μου στέλνετε μήνυμα για να κάνετε στήσιμο και να σπρώξετε τα πράγματα εκεί που θέλετε.

"Sponsored links"

Δεν σας φοβάμαι, δεν σας εκτιμώ ως σταθμό και ως δημοσιογραφία.

Προέχει η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και η αξιοπρέπεια όλων μας και όχι τα κουτσομπολιά που θα προσπαθήσετε να εκμαιεύσετε.

Ευχαριστώ για την πρόσκληση

Παύλος Πολάκης”

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live