13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Προς την ελληνική υφαλοκρηπίδα κινείται εκ νέου το Oruc Reis

Ημερομηνία:

Ξανά σε δυτική πορεία, προς την ελληνική υφαλοκρηπίδα, κινείται το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis με τα δυο βοηθητικά του σκάφη Ataman και Cengiz Han και συνοδευόμενο από ισχυρή ναυτική δύναμη τουρκικών πολεμικών πλοίων.

Το απόγευμα της Τετάρτης, περίπου στις 19:20, το Oruc Reis βγήκε από περιοχή ελληνικής υφαλοκρηπίδας και μπήκε στην κυπριακή ΑΟΖ.

Σήμερα τα ξημερώματα, ξαναμπήκε σε ελληνική υφαλοκρηπίδα προερχόμενο από κυπριακή θαλάσσια ζώνη με τον στολίσκο των τουρκικών πολεμικών πλοίων συνεχίζοντας την περιπλάνηση στην περιοχή που δήλωσαν ότι θα διεξάγουν σεισμικές έρευνες άνωθεν ελληνικής υφαλοκρηπίδας αλλά σε διεθνή ύδατα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ