Πρωτοφανές! “Άγνωστος” κατέβασε τους διακόπτες του ρεύματος στα γραφεία μας την ημέρα που κηδευόταν ο Μίκης

Κανένα σχόλιο

Την ημέρα της ταφής του Μίκη Θεοδωράκη στα Χανιά «άγνωστος» (;) επέλεξε να κατεβάσει τους διακόπτες τροφοδοσίας ηλεκτρικού ρεύματος των κεντρικών γραφείων των Μέσων Ενημέρωσής μας στην Αποκορώνου 51 αφού κατέβηκε στο υπόγειο με αντικλείδι!!!

Αποτέλεσμα να νεκρωθούν τηλέφωνα, email, να πέσει το ραδιόφωνο, εκπομπές και αφιιερώματα στον Μίκη να μην εκπέμψουν και τα γραφεία να βυθιστούν στο σκοτάδι

Η διεύθυνση φρόντισε να αποκατασταθεί το όλο θέμα και βρίσκεται στην αναζήτηση ευθυνών για τον δράστη της πρωτοφανούς ενέργειας που μας ζημίωσε, ειδικά αυτή την ημέρα, για 15 περίπου ώρες.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live