Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γρηγόρη Ροκαδάκη

Κανένα σχόλιο

Ο καινούργιος χρόνος που ξεκινά θα είναι καθοριστικός για την Ελλάδα, για τους Έλληνες. Ας τον υποδεχθούμε με αισιοδοξία, ελπίδα, και με την πεποίθηση ότι θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας.

Η σκληρή δοκιμασία που έχουμε υποστεί στα τελευταία χρόνια μας απέδειξε ότι έχουμε το κουράγιο σαν λαός να αλλάξουμε όσα πρέπει να αλλάξουν, και ότι μπορούμε να προχωρήσουμε, γιατί έχουμε τη δύναμη να κάνουμε τη χώρα μας ισχυρή και τους πολίτες υπερήφανους.

Ότι διανύσαμε μέχρι τώρα πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί, και ο λαός θα πρέπει με νηφάλια σκέψη να δείξει την δυναμική που διαθέτει, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων αποδεικνύοντας το αλάνθαστο κριτήριό του για μια Ελλάδα της ευημερίας και της ανάπτυξης.

"Sponsored links"

Μετά τις εκλογές η κοινωνία θα πρέπει να είναι ενωμένη για υπάρξει η δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις ώστε να παραμείνουμε με κάθε ευθύνη στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Είμαι βέβαιος ότι θα πρυτανεύσει η λογική, η αλήθεια, η υπευθυνότητα ώστε η χώρα να προχωρήσει δυναμικά μπροστά και να εξασφαλίσει ένα καλύτερο αύριο σε όλους τους πολίτες.

Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά, Υγεία, Ευημερία σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο .

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live