Πρόστιμο 1.300 ευρώ σε οδηγό που επέστρεφε από ρακοκάζανο στον Αγ. Νικόλαο

Κανένα σχόλιο

Περισσότερες από 90 παραβάσεις είχε βεβαιώσει το Τμήμα Τροχαίας Αγίου Νικολάου από την αρχή (3/11) του μέτρου της υποχρεωτικότητας της μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους μέχρι χθες, Κυριακή, σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Ο Διοικητής του Τμήματος Πέτρος Ζερβάκης μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ και στο δημοσιογράφο Νίκο Σγουρό έθιξε  το ζήτημα της κατανάλωσης αλκοόλ και συγκεκριμένα στα ρακοκάζανα, που επιτρέπεται να λειτουργούν αυτή την περίοδο από τους ιδιοκτήτες που έχουν τη σχετική άδεια από το Τελωνείο, χωρίς όμως να γίνονται μαζώξεις και να δημιουργείται συνωστισμός ή να «σπάνε» τα επιτρεπόμενα ωράρια.

Μετά τις 9 το βράδυ οπότε ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας, διαπιστώνεται ότι αρκετοί πολίτες παρευρίσκονται σε καζάνια, σπάζοντας την απαγόρευση της κίνησης προβαίνοντας σε άσκοπες μετακινήσεις αλλά και οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ.

"Sponsored links"

Σε σχετικό έλεγχο που έγινε το Σάββατο, παραβάτης κλήθηκε να πληρώσει τη «λυπητερή» των 700 ευρώ για τη χρήση αλκοόλ και οδήγηση, των 300 για την άσκοπη μετακίνηση αλλά και επιπλέον 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας, καθότι στο όχημά του επέβαιναν άτομα που δεν είχαν συγγένεια πρώτου βαθμού – ήτοι 1.300 ευρώ στο σύνολο!

anatolh.com

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live