Πρόστιμο 3.000 ευρώ για κορωνοπάρτι στην Πλατεία Σπλάντζιας

Κανένα σχόλιο

Τα μέτρα έχουν χαλαρωσει, η ζέστη έχει ανέβει κατακόρυφα και οι πολίτες αναζητούν τροπους να διασκεδάσουν. Το αποτέλεσμα; Πληθαίνουν τα παρτι εν μέσω της πανδημίας, αυτά που ονομάστηκαν “κορωνοπάρτι.

Νέα βαρια πρόστιμα επιβληθηκαν στα Χανιά, σε αυτούς που αναγνωρίστηκαν ως διοργανωτές πάρτι στην Πλατεία Σπλάντζιας. Πιο συγκεκριμένα επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ σοβαρο προστιμο επιβληθηκε και σε ιδιοκτήτη επιχείρησης ο οποιος προμήθευε με αλκοόλ του πωλητες.

Σημειώνουμε ότι χθες σε σύνολο 3.436 ελέγχων επιβλήθηκαν 48 πρόστιμα συνολικά στην Κρήτη, 36 για άσκοπη μετακίνηση και 12 επιπλέον για μη χρήση μάσκας.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live