Πρώτο τρεντ στο twitter o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενιδης

Κανένα σχόλιο

Η κλήση στον βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Ηγουμενίδη έχει γίνει πανελλαδικό θέμα αφού φαίνεται ότι οι αστυνομικοί της τροχαίας εξάντλησαν την αυστηρότητά τους προς τον βουλευτή πέρνωντάς τους μάλιστα και τις πινακίδες επειδή πάτησε την διπλή διαχωριστική γραμμή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο βουλευτής οδηγούσε χωρίς να φέρει άδεια κυκλοφορίας οχήματος κατά την ώρα του ελέγχου.

Ο βουλευτής από την πλευρά του υποστηρίζει ότι τους επέδειξε άδεια κυκλοφορίας του οχήματος όμως σε φωτοαντίγραφο αφού, όπως είπε σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα  “το αυτοκίνητο είναι βουλευτικό και αυτά είναι τα έγγραφα που έχουν χορηγηθεί ως νομιμοποιητικά του αυτοκινήτου έγγραφα από τη Βουλή των Ελλήνων”.

Στο ζήτημα που προέκυψε παρενέβη και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος γνωστοποίησε ότι είχε επικοινωνία με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Γιώργο Λυμπινάκη, διαμηνύοντας ότι “ούτε κατά διάνοια δεν πρέπει να αλλάξει οτιδήποτε σε ότι αφορά την κλήση και τις ποινές που επιβλήθηκαν”.

"Sponsored links"

Πάντως, το θέμα δεν φαίνεται να έχει λήξει για τους πολίτες της χώρας οι οποίοι εν μέσω θέρους ανέδειξαν το ζήτημα σε πρώτο trend στο twitter.

Εδώ κάποιες χαρακτηριστικές αναρτήσεις:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live