Πόλεμος στην Ουκρανία: «Η Ουκρανία είναι ένα κυρίαρχο κράτος» δήλωσε ο Πεσκόφ

Κανένα σχόλιο

Ακριβώς την ίδια στιγμή που η Ρωσία σφυροκοπούσε την Ουκρανία, κατά την 27η ημέρα της ρωσικής εισβολής στη χώρα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ χαρακτήρισε την Ουκρανία «κυρίαρχο κράτος»!

Ειδικότερα, ο Ντμίτρι Πεσκόφ εξέφρασε σήμερα Τρίτη την επιθυμία της Μόσχας για «πιο ουσιαστικές διαπραγματεύσεις» με την Ουκρανία.

«Λαμβάνει χώρα μια συγκεκριμένη διαδικασία, αλλά, φυσικά, θα θέλαμε πιο ενεργές και πιο ουσιαστικές διαπραγματεύσεις», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου στους δημοσιογράφους, σχολιάζοντας τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.

"Sponsored links"

Σύμφωνα με τον ίδιο, στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας, προσχέδια εγγράφων έχουν παραδοθεί στην ουκρανική πλευρά.

«Τα αιτήματα της Ρωσίας είναι νωστά στην ουκρανική πλευρά… Τα έχουμε εξηγήσει όχι μόνο προφορικά, αλλά και τα διατυπώνουμε με σαφήνεια και γραπτά. Όλα τα απαραίτητα προσχέδια εγγράφων παραδόθηκαν στους Ουκρανούς πριν από αρκετές ημέρες», συνέχισε ο Πεσκόφ, προσθέτοντας πως το Κρεμλίνο δεν αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες των διαπραγματεύσεων, προκειμένου να μην βλάψει τη διαδικασία.

«Η Ουκρανία είναι ένα κυρίαρχο κράτος και μπορεί και πρέπει να υπάρχουν κάποιες εσωτερικές διαδικασίες», είπε, απαντώντας σε ερώτηση για το πώς βλέπει το Κρεμλίνο την ιδέα ενός πιθανού δημοψηφίσματος στην Ουκρανία στο θέμα των συμβιβασμών με τη Ρωσία.

Στα : Κόσμος

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live